Sushi Insu (Haderslevvej 7, Kolding)


Beskrivelse af sushirestauranten:
Sushi Insu i Kolding er en resturant med 20 hyggelige siddepladser samt desuden take away. Vi tilbyder faktisk også andet end sushi, deriblandt lækre japanske varme retter og de populære sticks.

Besøg vores hjemmeside og se flotte billeder af vores sushiudvalg – og ring enten og bestil take-away eller bord på telefon 75 10 22 03.

Særlige rabatter/tilbud:
10 procent til studerende før kl.18

Kontakt:
Sushi Insu
Haderslevvej 7
6000 Kolding
Åbningstider: 16-21
Tlf.: 75 10 22 03
Mail: sushiinsu[a]gmail.com
Hjemmeside: http://www.insu.dk  
Del

Afstemning: Hvad synes du om denne restaurant?:

VN:F [1.8.0_1031]
Rating: 5.4/10 (19 votes cast)
Sushi Insu (Haderslevvej 7, Kolding)5.41019

Tags: ,

5 Responses to “Sushi Insu (Haderslevvej 7, Kolding)”

 1. Alexander siger:

  Insu i Kolding er nok et af de mest stemningsfyldte steder jeg kender til. Fra man går ind af døren til man forlader stedet bliver man mødt og omgivet af tryghed og varme af det gode personale. Og ideen med det helt åbne køkken giver også bonus da man kan se hvordan de to asiatiske kokke tilbereder maden som iøvrigt smager prima. Sushien er ikke som de andre steder i Kolding, den falder ikke fra hinanden og der er ingen tvivl om at det er helt friske fisk og råvarer. Så kun positive tanker herfra.

 2. Mali Asle siger:

  I aftes havde jeg bestilt bord og medbragt gæstere med fra USA og Frankrig. I forbindelse med bestiling af mad fortæller pigen mig, at i kun har vand & sodavand, men når jeg kigger på menukortet står der vin????
  Der var beskid glas ,fluer fløj rundt om hovedet på gæsterne og jeg har aldrig været så flov over, at skulle have gæster fra firmaet med ud og spise. Jeg ville aldrig anbefale jeres restaurant i Kolding eller andre afdelinger til nogen og vil også informere vores reception, om at undgå det :-(

  Tlf:72190366 (APC silcon alle Kolding)

 3. Rune Hansen siger:

  Gode råvare men ret dårlig service. Vi måtte vente 50minutter på vores mad (der var ingen andre i restauranten den dag – og vi var kun 3 personer til spisning). Vi oplevede også der var fluer (jeg kan normalt godt leve med et par fluer, men sushirestauranter skal altså bare indbegrebet af renlighed).

 4. Anni jansen siger:

  Jeg har været dernede og spise med min kæreste i dag. Rigtig god service! Det er dejligt, at man bliver introduceret til al maden, så man ikke spiser i blinde.
  Det var lækkert at se på de to kokke som lavede maden og den smagte frisk og lækker.
  Helt sikkert et besøg værd!

 5. shasha siger:

  perfekt sushi,ka varmt anbefales:-)

Fortæl hvad mener du om denne restaurant: